Digital Finance is ontstaan vanuit de overtuiging dat de financiële functie efficiënter en effectiever kan worden ingevuld door het toepassen van digitalisatie. Het automatiseren van routinematige administratieve processen is al ver doorontwikkeld. Business Intelligence software is toegankelijker geworden voor iedereen. Dit maakt de control functie ook toegankelijk voor alle ondernemingen, ongeacht de bedrijfsomvang, organisatiefase (bijvoorbeeld opstart fase, groei fase of volwassen fase) of specifieke situatie zoals noodzakelijke omvangreductie, liquidatie of doorstarten. Uiteindelijk is het een kwestie van slim organiseren.

Foto pvg df

Paul van Gool RC is een ondernemende en allround financial. Hij is een sterke business partner met een achtergrond in consultancy. Sinds 2000 heeft hij ervaring opgedaan bij internationale consultancy organisaties (Corporate Finance, Business Advisory, Business Transformation Advisory), in de financiële sector (Senior Business Controller, MT LID) en in de industriële dienstverlening (Financieel directeur). Gedreven door een eigen visie is Paul gestart met Digital Finance waarbij ondernemerschap en vakinhoudelijke kennis samenkomen op een innovatieve wijze.

In alle functies stond het vakgebied Finance & Control centraal. De expertise omvat strategie-implementatie, strategie-executie, prestatieverbetering, risicobeheer, herstructurering en post-fusie-integratie. De combinatie van diversiteit aan ervaringen en een duidelijke visie over de financiële functie zijn opgenomen in de dienstverlening en de projecten van Digital Finance.

Maarten Hemmelder RC is een sterke ondernemende business controller. Zijn passie en gedrevenheid ligt bij de rol van business partner met aandacht voor klant specifieke complexe finance vraagstukken. Sinds 2000 heeft Maarten zich ontwikkeld tot een allround finance professional. Hij heeft ervaring als financial business consultant, ERP software salesmanager, controller, FP&A manager en Finance Director. Maarten heeft bij Philips diverse financiële rollen vervuld bij fabrieken in Nederland en Indonesië, op business unit niveau en op consolidatie niveau.

Maarten wil zich blijven ontwikkelen als financieel professional en als ondernemer. Inspelen op de huidige innovatieve ontwikkelingen en nieuwe mogelijkheden staan hierbij centraal. Gedreven door zijn visie over de toekomstige veranderende rol van de financiële functie heeft Maarten aansluiting gevonden bij Digital Finance.

Branches / type ondernemingen

  • Productie ondernemingen
  • Handels ondernemingen
  • Zakelijke dienstverlening
  • Industriële dienstverlening
  • Innovatieve ondernemingen

Business Partner

dataspace-logo

Samenwerking

Wij werken samen met organisaties in zowel de dienstverlening als bij advies opdrachten en implementaties.

images4EO17YIL

             tig_logo